Trine Blücher

EJER | ADM. DIREKTØR
COACH | PSYKOTERAPEUT MPF

Trine er psykoterapeut og coach med speciale i ledelse, narrativ terapi, stress og traumer. Hun har erfaring med samtaleforløb med hundredevis af CEOs og ledere, professionel case- og ramthedssupervision for ledere og medarbejdergrupper, undervisning i narrativ metode og praksis, samt facilitering af gruppeforløb i det private og offentlige. Med en baggrund i erhvervslivet har hun en unik forståelse for de dynamikker, der gør sig gældende i teams, organisationer og på arbejdspladser.

I sit terapeutiske arbejde danner Trines narrative uddannelse og erfaring fundamentet for samtalerne. Dette betyder, at fokus altid også vil være på de historier du/ fortæller om dig/Jer selv. Det er problemet, der er problemet. Det er ikke mennesket, der er problemet. Denne tilgang til problemer og udfordringer betyder, at du sammen med Trine ikke vil opleve dig defineret af problemet. Tværtimod vil fokus ligge på, hvad problemet står i vejen for i dit liv, og hvordan du allerede gør noget af det som du hellere vil.

Kombineret med Relationel Biologisk Traumeterapi, giver de to tilgange en unik kombination af arbejdet med kropslige og mentale lag. Tilknytningsproblematikker, oplevelser og historierne om dem går hånd i hånd i en integrativ behandling. Det er vigtigt for Trine, at I sammen skaber et trygt rum, som gør udvikling og selv-refleksion mulig.

Privat bor Trine i Køge med sine to små hunde, selvom hun ofte er at finde i Nordsjælland, hvor hendes kæreste Michael bor. Når hun ikke taler med mennesker, elsker hun at strikke, lave yoga og rumstere med heste.

Trine@ceintra.dk

52 19 97 19

Uddannelser | Erfaring

E

Relationel Biologisk Traumeterapeut, 2018, Skolen for Psykosomatik/Ulla Rung Weeke

E

Mentalisering i Familier, 2018, Peter Fonagy & Eia Aasen

E

Playing Big Facilitator, 2015, Tara Mohr

E

Psykoterapeut MPF, 2015, DISPUK

E

Certificeret Forum Facilitator, 2011, Young Presidents Organization

E

Life & Business Coach, 2008, Manning Inspire

E

Cand.Merc.Int, 2004, Copenhagen Business School

E

Ejer af Blücher & People siden 2010 www.bluecherpeople.com

Interview med Trine

Trine Blücher, psykoterapeut og coach med speciale i ledelse, narrativ psykologi, stress og traumer er lykkelig for, at Center for Integrativ Traumeterapi endelig er i gang. Ud over, at hun i processen med at skabe centeret for alvor kan samle trådene fra al den erfaring, hun i mange år har oparbejdet inden for ledelse, coaching og psykoterapi,

Referencer

Andre siger

“Fordomsfrit Rum”

“Trine har en autentisk stil, og hun er virkelig god til at skabe et fordomsfrit rum, hvor det bliver muligt at tale om alting på en åben og rar måde .

Martin Scheepbouwer, CEO OLX Group

“Helt tæt på”

“Trine kan noget med, at skabe et rum til refleksion, at hjælpe mig helt tæt på det der er vigtigt for mig, at skabe nogle sprækker, så handlemulighederne bliver lukket ind, og så kan hun stikke sin finger helt ind i min navle  “

Pia, Elsebet & Lene, Ledelsesteam, Børnegården Rundhøj

“Set, hørt og forstået”

Du kan få personalet til at se på beboernes gode intentioner, og hvorfor det giver mening for dem at handle som de gør. Du får den enkle medarbejder til at føle sig set, hørt og forstået og at deres erfaringer også er vigtige.

Helle, Tidligere Leder på Socialpsykiatrisk bosted

“Rigtig Rart”

Trine, du får mig til at forstå ADHD. Du er sej og sjov. Det er rigtigt rart at snakke med dig.”

Storm, 10 år