Supervision med Monica

Relationel biologisk traumeterapeutisk perspektiv

Supervision til psykoterapeuter, kropsterapeuter, sundhedsfaglige grupper eller lignende.

Vi kan i arbejdet med mange forskellige slags mennesker, som er ramt af traumer eller traumatiske oplevelser ikke undgå at støde ind i problematikker, som vi har vanskeligt ved at overskue. Således er supervision et rum, hvor udfordringerne, tilstandene tages op, foldes ud og undersøges konstruktivt. Det er et rum, hvor du kan få ventileret dine følelser, tanker og blive endnu klogere på dig selv, din krops sansninger og dine relationer.

Som professionelle har vi en forpligtelse til hele tiden at holde os skarpe på, om vi er et konstruktivt sted med vores klienter, og jeg betragter jævnlig støtte og supervision som en uundværlig del af arbejdet med mennesker, samt som en uundværlig del af mit eget virke som krops- og psykoterapeut.  Vi kan så let blive ramt i vores eget stof, at vi bliver blinde, og må inspireres af andre for at bringe os selv – og dermed også klienten videre i sin udvikling. Det betyder også, at grænserne mellem supervision og terapi let flyder sammen. Dette kan betyde, at supervisionen kan tage forskellige drejninger, da personligt stof også kræver opmærksomhed.

Supervisionerne tager udgangspunkt i de medbragte cases, som vi i samarbejde folder ud. Det er vigtigt for mig, at dine personlige og faglige indsigter udvides, og du føler, at du bliver fagligt næret og klædt på til det videre arbejde med de mennesker du arbejder med.  

 

Monica tilbyder individuel supervision, som aftales løbende.
Der oprettes desuden jævnligt gruppesupervision også. Sidstnævnte kan i høj grad anbefales, da det ud over selve supervisionsdelen også giver mulighed for kollegial sparring. Hold øje med kursusforløb og workshops og følg vores nyhedsbrev, hvor nye gruppeforløb bliver annonceret. Det er også muligt at aftale særskilte forløb, hvis man i forvejen er en gruppe, der er interesseret i et forløb sammen.

Adressen

Trehøjevej 47A, Egholm,
4070 Kirke Hyllinge

Datoer

21. januar 2022
28. januar 2022
3. marts 2022
21. april 2022
29. april 2022
16. juni 2022
24. juni 2022

Tidspunkt

Kl. 09:30 - 16:00

Praktisk

Der vil blive serveret te, kaffe, frugt og snacks, frokost medbringer du selv. Der er køleskab til opbevaring af mad.

Pris

Pris: 1250 kr. + moms pr. gang.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Monica@ceintra.dk
eller via "tilmeld" knappen.
Tilmeldingen er bindende.

Kursusbetingelser

Klik her for at læse kursusbetingelserne