Monica C. Winther

EJER | BEHANDLINGSDIREKTØR
KROPS- & PSYKOTERAPEUT

Monica har mere end 25 års erfaring i arbejdet med mennesker. Med en baggrund som sygeplejerske, både i det offentlige og i det private, suppleret med to psykoterapeutiske uddannelser, blandt andet som Relationel Biologisk Traumeterapeut, har hun et unikt udgangspunkt for at arbejde integrativt med psykoterapien og traumeterapien. Videreuddannelse indenfor sammenhænge mellem krop og psyke er centralt i Monicas udvikling, så hun følger hele tiden med i seneste forskning om chok-traume behandling, neuropsykologi og terapi i det hele taget. Hun har desuden en omfattende viden om kræft og arbejdet med døende samt sorgarbejde.

I sit terapeutiske virke, arbejder Monica integrativt i et dynamisk samspil mellem samtaleterapi, kropsterapi, nervesystemet, relationsarbejde (parforhold, relationen til dit barn/børn og andre betydningsfulde relationer) tegneterapi, holistisk åndedrætsterapi, samt det der åbner sig undervejs – om det er behovet for at komme ud i naturen eller andet. Det er forskelligt fra person til person, hvad der virker støttende og forløsende, men fælles er, at det handler om at bevidstgøre de dybere og ofte ordløse lag af traumer og deres tilknytningsrelaterede og oplevelsesbaserede sammenhænge.

Monica ønsker at møde dig så rent og åbent som muligt, ud fra en dyb tro på, at du selv bærer svaret og visdommen i dit indre, og ud fra en mangeårig erfaring i, at hvis vi hjælpes og støttes i en kærlig kontakt, vil fastlåste traumer kunne forløses og kroppens selvhelbredende kræfter hjælpes i gang.

Privat bor hun i Nordsjælland og har en dejlig datter, Simone, som har designet denne hjemmeside. Når Monica ikke arbejder, elsker hun at svømme i havet, gå lange ture med sine veninder og sin hund Carlo.

 

Monica@ceintra.dk

26 24 11 28

Uddannelser | Erfaring

E

Uddannet Sygeplejerske, 1996, Herlev Sygeplejerskeskole

E

Sygeplejerske, Lungemedicinsk afdeling, Gentofte sygehus

E

Sygeplejerske, Ortopædkirurgisk Afdeling, Hørsholm Sygehus

E

Sygeplejerske, Ortopædkirurgisk Afdeling, Hillerød Hospital

E

Sundhedscoach indenfor livsstil og vægttab, 2000-2008, København

E

Executive Coach, 2008, Humlebæk, The Coaching Company

E

Sygeplejerske, 2008-2010, Humlegaarden, Humlebæk (Privat, Holistisk orienteret behandlingssted for mennesker med kræft)

E

Orthomolekylær Sygeplejerskeuddannelse ved Claus Hancke, 2016

E

Orthomolekylær Sygeplejerske, IOM klinikken i Lyngby, 2011-2018

E

Spirituel Integrativ Krops – og Psykoterapeut, 2012, Tobias-Skolen/Lene Ince

E

Drømmearbejde, 2018, Vedfelt instituttet/Lene Vedfelt

E

Relationel Biologisk Traumeterapeut uddannelse, 2018, Skolen for psykosomatik/Ulla Rung Weeke

Interview med Monica

Krops – og psykoterapeut, biologisk relationel chok- og traumeterapeut, coach og sygeplejerske samt nu også medstifter af Center for Integrativ Traumebehandling. Bag de mange titler ligger en dyb interesse for mennesker – og ikke mindst for de spor, traumer sætter i mange mennesker.

Referencer

Andre siger

“Mest Trygge Terapi”

Det mest trygge og dybe terapi jeg har oplevet.
Vil anbefale det til alle.
Monica er så kærlig god og fantastisk dyb

Lars Lind

“Altid Favnet”

Jeg kan på det varmeste anbefale Monica som krops- og psykoterapeut. Hun har en helt særlig indføling og man føler sig altid varmt modtaget og favnet. Jeg har gennemlevet nogle vilde, transformerende og udviklende processer hos hende. Er så taknemmelig for at have Monica med på min rejse.

Line Jensen

“Faglighed og Hjerte”

“Med Monica som én af de to ved roret, er jeg slet ikke i tvivl om, at  Center for Integrativ Traumebehandling hviler på et solidt fundament af lige dele faglighed og hjerte.

Anonym

“Varme og Tillid”

“Jeg er aldrig før kommet så dybt ind i mit indre, og blevet opmærksom på, at min krop også husker så meget af mit levede ubevidste liv. Jeg havde aldrig åbnet op for alle de lag, hvis ikke jeg mærkede det nærvær, den varme og tillid, der er imellem os. Flere og flere lag af ubevidste steder inde i mig dukker op sammen med Monica.

Julie