Kursusforløb & workshops

workshop

Vi afholder forskellige kurser, workshops og supervisionsforløb for både private og fagprofessionelle, der sætter fokus på forskellige udtryk for traumer.

Derudover tilbyder vi også supervision og sparring i forbindelse med krisesituationer, dårligt arbejdsmiljø eller stress på arbejdspladser. I den forbindelse afholder vi desuden workshops, der kan målrettes til det enkelte arbejdssted. Det kan for eksempel være arbejdssteder, der har brug for sparring, supervision og viden i forbindelse med at arbejde med udsatte og sårbare mennesker. Alle steder, hvor vi mennesker er samlet, kommer vores traumer til udtryk – og det kan vi arbejde med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne lokaliteter ved Egholm Slot. Vi glæder os til at dele vores viden, lære dig at kende og være sammen med dig om og i alle de vigtige processer, der foregår i den enkelte person og mellem mennesker.

gruppeforløb

Ungegruppe med Anja & Monica

Kender du til det hele tiden at føle sig forkert. I skolen, derhjemme, bare sådan forkert. Er du tit trist og har svært ved at orke noget som helst? Det kan også være, at du har været udsat for noget, der er svært at håndtere?

KURSUSFORLØB

Kærlighed, seksualitet & afhængighed

Vores skam og vores følelse af ikke at være gode nok, vores manglende kærlighed til os selv. Vores oplevelse af at være alene og måske også føle os ensomme, utrygge og forkerte kaster lange skygger i vores liv. 

KURSUSFORLØB

Livets alkymi – skab det liv, du drømmer om

Kender du følelsen af hele tiden at føle dig lidt forkert. At det, du gør, ikke fører til de resultater, du ønsker dig. Du ser måske at personer omkring dig hele tiden får det, du også ønsker dig – og du forstår ikke, hvorfor det lykkes for dem…

WORKSHOP

Meditationsaften

Afspænding, fordybelse, opladning. Kontakt til dit sinds iboende visdom. Det er nogle af nøgleordene, når vi torsdag den 25. november kl. 17-19.00 laver krop, bevægelse og guidet meditation her på Egholm. 

WORKSHOP

Tag på indre rejse med dit åndedræt

Åndedrætsterapi er en meget kraftfuld metode, der kan hjælpe dig i kontakt med skjulte ressourcer, oplevelser og tilstande som du genkender, men ikke har været i kontakt med længe.

ÅBEN GRUPPE

Sorggruppe

Døden er en af de største overgange i livet. Ikke kun for dem, der dør, men i lige så høj grad for dem, der står tilbage. De fleste, der har oplevet dyb, dyb sorg vil nok medgive, at livet på mange måder måles i et før og efter. 

SUPERVISON

Supervision med Monica

Vi kan i arbejdet med mange forskellige slags mennesker, som er ramt af traumer eller traumatiske oplevelser ikke undgå at støde ind i problematikker, som vi har vanskeligt ved at overskue.